Ion Ceban către Maia Sandu: Încetați să vă mai folosiți de războiul din Ucraina, cu necazul oamenilor, pentru a vă acoperi și justifica neprofesionalismul

0

România continuă să ne ofere volumul necesar de energie electrică și să ne ajute în această situație de criză, fapt pentru care aduc sincere mulțumiri. Mesajul a fost transmis de edilul Ion Ceban, care s-a arătat nedumerit de declarația deplasată a Maiei Sandu prin care a chemat România să economisească, doar a oferi Republicii Moldova mai mult volum de electricitate.

”Am văzut acel mesaj al președintelui Maia Sandu, că România mai trebuie să economisească, doar ca să ne ofere electricitate. Vreau să reiterez, încetați să vă mai folosiți de războiul din Ucraina, cu necazul oamenilor, pentru a vă acoperi și justifica neprofesionalismul și incompetența voastră. Impotență totală, la tot ce faceți în țară, spuneți că de vină este războiul, ați scumpit totul, ați făcut contracte dubioase, tranzacții, după care vă duceți cu mâna întinsă la frați”, a precizat Ion Ceban.

Edilul a amintit și despre contractul în care a fost selectată, pentru o sumă de 27 de milioane de euro, o companie din India, care face interconexiunea electrică cu România.

”Nu a fost selectată o companie din România. Cei care pricep în achiziții publice pot să înțeleagă și să deducă niște lucruri”, a mai declarat Ion Ceban la ședința primăriei din 7 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata