Ion Ceban: De Hram, în centrul Capitalei au ajuns peste 300 de mii de oameni

0

Peste 300 de mii de vizitatori au ajuns în Piața Marii Adunări Naționale și în alte zone ale bulevardului Ștefan cel Mare, acolo unde Primăria a organizat evenimentele dedicate Hramului Chișinăului. Declarația a fost făcută de edilul Ion Ceban, care a precizat că fluxul mare de persoane a fost înregistrat pe parcursul celor două zile de sărbătoare, 14 și 15 octombrie.

”Mă bucur tare mult că am reușit să organizăm o sărbătoare mare. Am fost informat că în cele două zile de sărbătoare, în centrul Capitalei, fluxul de oameni a fost de peste 300 de mii. M-am amuzat de cifrele mici date de instituțiile media ”independente” și criticile aduse de cei de la guvernare, care au încercat să spună cât de prost a fost tot organizat. Cred că poate era bine ca Televiziunea Publică să arate măcar puțin, câtă mândrie avem, câți oameni talentați avem. Sincer, a fost bine organizat. Ne-am bucurat împreună. Au evoluat colectivele noastre, școlile noastre, copiii noștri frumoși. Cred că s-a făcut bine. Mulțumesc tare mult organizatorilor, agenților economic, producătorilor noștri autohtoni, interpreților noștri. Mulțumesc partenerilor”, a declarat Ion Ceban la ședința Primăriei din această dimineață.

Vă amintim că în zilele de 14 și 15 octombrie, În PMAN, pentru toți chișinăuienii și oaspeții capitalei a fost organizat un program cultural-distractiv cu concerte, expoziții de pictură, târguri ale meșterilor populari, bucătărie tradițională și multe alte surprize. Evenimentele au fost desfășurate pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Vasile Alecsandri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata