Ion Ceban, despre arestarea lui Vasile Costiuc: De parcă au prins toți hoții cei mari și s-a trecut la cei mici. Reținerea a fost într-un mod deplasat și depășit

0

Arestarea lui Vasile Costiuc a fost într-un mod deplasat și depășit. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care critică felul în care a fost luat acesta pe sus. Ceban afirmă că totul s-a întâmplat de parcă au fost prinși toți hoții cei mai mari și s-a trecut la cei mici.

„Ce cred eu despre domnul Costiuc, noi nu împărtășim același sistem de valori, cu certitudine. Dar eu să înțeleg că au prins toți hoții din lume, toți cei care se fac vinovați de delapidarea banului public, toți cei care au furat pământuri la Chișinău, hectare, miliarde de lei pagube.

Au prins pe toți cei care sunt implicați în miliardul furat, în devalizarea băncilor, în subiectele legate de Aeroport. Toți au fost prinși, ca să vină la șase dimineața, nu zic, poate o fi acolo ceva în dosarul acesta din 2008, să-l iei pe sus pe om în chiloți.

Au făcut una după alta movile ca cele când vine vaca de la cireadă și acum pentru a acoperi cumva mediatic te duci și iei oamenii pe sus. Băi, prindeți pușcăriașii care trebuie să stea la pușcărie. Să faci în asemenea hal, asemenea intervenții, mi se pare depășit și deplasat și chiar aș vrea să existe un proces transparent”, a declarat Ceban.

Amintim că Vasile Costiuc a fost reținut într-un dosar de delapidări de terenuri, în 2008. Acesta a fost reținut timp de 72 de ori, iar procurorii cer arest pentru 30 de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata