Ion Ceban, despre perchezițiile de astăzi dimineață: Intenționat sunt făcute acțiuni de disperare din partea celor de la PAS

0

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a acuzat guvernarea PAS de persecuție politică și hărțuire a angajaților primăriei. El a declarat că mascații au venit astăzi la șeful Direcției Sănătate, Boris Gîlca, și la alți angajați ai primăriei, în ziua în care se organizează cel mai mare Forum Social din Chișinău.

“O puteau face în orice zi, dar au ales anume astăzi ca să dezbată subiectul și fie puse în prim plan acuzații sterile. Am pledat mereu pentru faptul ca persoanele să fie chemate să se prezinte pentru a spune ce cunosc, fără show-uri la ordin”, a spus Ceban într-o postare pe Facebook.

Primarul a adăugat că inspecția financiară făcută recent la Patria LukOil nu a constatat încălcări și a venit doar cu recomandări, deoarece există registrul electronic fiind verificat și acest lucru și sunt camere de luat vederi care se monitorizează.

“Intenționat sunt făcute acțiuni de disperare din partea celor de la PAS. Atâta ipocrizie și ură față de cei care au spus că vor fi altfel. Dacă nu le-a reușit să-mi persecuteze familia, s-au apucat de colegii mei. Scopul este unicul de a mă denigra personal și echipa mea”, a afirmat Ceban.

El a mai spus că se va apăra cu oamenii și că nu se va lăsa intimidat de presiunile guvernamentale.

“Ne vom apăra cum putem, cu oamenii”, a conchis primarul Chișinăului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata