Ion Ceban, după ce mai multe case din Dobrogea au fost conectate la electricitate, după 8 ani de beznă: Primii localnici au reușit deja să își cumpere câteva aparate electrocasnice

0

Le-a venit lumina în casă, după ce mai multe familii din satul Dobrogea, mun. Chișinău au fost conectate la electricitate după ce 8 ani au stat fără electricitate. Este vorba de mai multe case, dintr-un cartier nou al localității.

Primarul general Ion Ceban a menționat că proiectul de aprovizionare cu energie a fost tărăgănat mult timp de fosta guvernare a municipalității, iar abia acum locuitorii vor avea posibilitatea de a trăi în acest confort.  

„Acum oamenii din localitate se vor bucura de nişte lucruri elementare, la care nu au avut acces până acum. Primii localnici conectați la energie electrică au reușit deja să își cumpere câteva aparate electrocasnice. Mulţumesc Î.C.S. „Premier Energy Distribution” S.A. pentru colaborare şi sprijin în acest proiect, care a fost tergiversat mai mulţi ani. Mă bucur că împreună̆ am reuşit să creăm condiţii elementare, necesare oamenilor”, a punctat edilul. 

Ion Ceban a precizat că va continua proiectele începute în suburbii şi va iniţia şi altele, în beneficiul locuitorilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata