Terenurile de joacă de afară pentru copii ar putea fi închise, anunță Ceban

0

Terenurile de joacă de afară pentru copii ar putea fi închise, iar în această săptămână, municipalitatea va cere părerea specialiștilor. În acest context, primarul general Ion Ceban a venit în această dimineață cu un apel către părinți, ca să nu își lase copiii la terenurile de joacă pentru că acestea încă prezintă o potențială sursă de infectare.

„Astăzi, vin iarăși cu un apel către Comisia municipală. Și data aceasta pentru siguranța copiilor. În parcuri, în zonele verzi.  Copii sunt lăsați să se joace la terenurile de joacă care prezintă la fel un pericol extrem de mare. Rog astăzi părinții să nu permită copiilor la aceste terenuri, pentru a nu expune micuții pericolului. Pe parcursul săptămânii rog specialiștii să analizeze toate opțiunile și să veniți cu recomandări, iar noi vom face tot pentru a proteja cetățenii noștri, poate iarăși vom interzice la terenurile de joacă, acolo unde copii pun mânuțele, gurița și poate fi periculos.  Dragi părinți mă adresez dumneavoastră. Eu la fel am doi copii mici. Ieșim în parcuri la plimbare, dar haideți să evităm zonele de joacă pentru copii”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor primăriei Chișinău din această dimineață.

Edilul capitalei afirmă că municipalitatea în continuare vor fi dezinfectate. „Eu știu că e complicat să explicăm copiilor că nu se poate, dar trebuie să o facem pentru binele lor”, a conchis primarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata