Ion Ceban, felicitări pentru Gheorghe Paladi, care împlinește 94 de ani. Spitalul în numele lui este un model pentru întreaga țară

0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, la felicitat astăzi pe academicianul Gheorghe Paladi, fondatorul școlii de obstetrică și ginecologie din Republica Moldova, cu aniversarea a 94 de ani. Alături de el s-a aflat și Boris Gîlca, directorul Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”, care a fost reținut ieri de CNA la comanda PAS, după care eliberat.

„Astăzi, Academicianul Gheorghe Paladi implineste 94 de ani! Mulți înainte cu sănătate, domnule profesor universitar, patriarh al Obstetricii s‌i Ginecologiei din Republica Moldova. Suntem onorați să fim alături de dumneavoastră și să vă aducem un omagiu pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea medicinei în țara noastră”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a subliniat că Spitalul „Gheorghe Paladi” este un model pentru întreaga țară, fiind dotat cu echipamente moderne și având o echipă de profesioniști dedicați. El a mai spus că Primăria Chișinău a contribuit la eternizarea numelui academicianului prin redenumirea spitalului, instalarea basoreliefului și inaugurarea bustului său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata