Ion Ceban: Î.M. Regia „Autosalubritate” continuă campania educativă ‘Fii Eco-Eroul Chișinăului’ pentru copiii din Chișinău. Care este scopul

0

Î.M. Regia “Autosalubritate” continuă campania de informare și educare cu privire la importanța colectării corecte a deșeurilor în rândul copiilor. În cadrul unei întâlniri organizate la biblioteca municipală “Tudor Arghezi”, primarul Ion Ceban a subliniat importanța implicării tuturor în acest proces și a îndemnat copiii să devină “Eco-Eroi” pentru orașul lor.

„Fii Eco-Eroul Chișinăului și învață împreună cu noi regulile de sortare a deșeurilor. Este responsabilitatea noastră să învățăm copiii să aibă grijă de mediul înconjurător și să conștientizeze importanța reciclării și a colectării corecte a deșeurilor.”

În cadrul întâlnirii, copiii au fost informați despre regulile de sortare a deșeurilor, tipurile de deșeuri și riscurile asociate cu gestionarea necorespunzătoare a acestora. Materialul de informare distribuit, intitulat “Fii Eco-Eroul Chișinăului și învață împreună cu noi regulile de sortare a deșeurilor”, oferă copiilor resurse și informații practice pentru a colecta și recicla deșeurile în mod corect.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța educației copiilor în ceea ce privește impactul pe care fiecare acțiune individuală îl are asupra mediului înconjurător: “Copiii, la fel ca părinții și cadrele didactice, trebuie să înțeleagă că fiecare obiect folosit și consumat lasă o urmă asupra mediului. Este esențial să le oferim soluții și metode pentru a dezvolta o generație responsabilă.”

Primăria Municipiului Chișinău și Î.M. Regia “Autosalubritate” se angajează să continue eforturile de educare și implementare a unor practici ecologice responsabile pentru toți locuitorii orașului. Campania “Fii Eco-Eroul Chișinăului” are scopul de a forma o comunitate conștientă și implicată în protejarea mediului și de a transforma Chișinăul într-un oraș ecologic și durabil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata