Ion Ceban: În Cruzești 4 drumuri importante au fost reabilitate cu suportul Primăriei Chișinău

0

Satul Cruzești din mun. Chișinău se poate lăuda cu drumuri noi. Asta după ce accesele importante au fost renovate. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de străzile Dacia, Valea Stoino, Întemeietorul Crudu și Sfânta Treime. Pentru acest proiect, în bugetul municipal au fost prevăzute două milioane de lei. Lucrările prevăd și construcția drumului de lângă cimitir.

„Totodată, la Cruzești, au fost reparate străzile Mitropolit Bănulescu-Bodoni, Livezilor, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Pentru aceste lucrări municipalitatea a investit un milion de lei, iar contribuția Primăriei Cruzești a fost de 949 de mii de lei.

Tot în acest an, va începe reparația drumului Cruzești – Ceroborta, care fac dintr-un proiect mult mai mare, unde vor fi reabilitate mai multe drumuri de acces. Lucrările sunt prevăzute în proiectul finanțat de Direcția Transport și Căi de Comunicație în valoare de 43 de milioane de lei și care prevede modernizarea căilor de acces în suburbiile Capitalei, pe unde circulă transportul public”, a declarat edilul.

Amintim că în ultimii trei ani, pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Cruzești, din bugetul municipal au fost alocate trei milioane de lei. În total, în această perioadă, investițiile Primăriei Chișinău în proiectele din Cruzești sunt de peste 6,5 milioane de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata