Ion Ceban, în TOPUL celor mai activi politicieni

0

Activitatea primarului general Ion Ceban este cea mai apreciată, edilul fiind și printre primii la capitolul cel mai activ politician. Constatarea aparține experților participanți la proiectul ”Ratingul Politic” al companiei sociologice ”Intellect Group”, care presupune o cercetare lunară realizată de experți interni și externi, în combinație cu monitorizarea media.

Analiștii oferă note de la 0 până la 5 pentru fiecare aspect abordat. Astfel, cu o notă de 3,5, Ion Ceban este politicianul a cărui activitate a fost apreciată cel mai înalt. Primarul general a devansat-o pe președinta țării, Maia Sandu, care a luat nota 3, și pe Igor Dodon, care a fost cotat cu 2,9. În primii cinci s-au mai clasat proaspătul premier Dorin Recean și Ilan Șor.

Primarul general Ion Ceban este și pe locul al doilea la capitolul cel mai activ politician al lunii februarie, cu o notă de 4,4, fiind la mică distanță de șefa statului Maia Sandu. În acest top se mai regăsesc Ilan Șor, Igor Dodon și Renato Usatîi. De asemenea, edilul este și în topul celor mai mediatizați politicieni fiind cotat de experți cu nota 3,4 în luna februarie.

La Proiectul ”Rating Politic” al Companiei ”Intellect Group” au participat 47 de experți din Republica Moldova și alte 21 de state. Țara noastră a fost reprezentată de 11 analiști, restul fiind din așa state precum România, Statele Unite, Elveția, Austria, Ucraina, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata