Ion Ceban încheie vizita la Bruxelles: Am reiterat mulțumirile noastre pentru sprijinul acordat Republicii Moldova și, în special, Chișinăului, în implementarea proiectelor noastre importante

0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a犀利士 încheiat vizita sa la Bruxelles, la invitația IRI, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai mai multor partide și instituții de stat. În cadrul întâlnirilor desfășurate atât în format larg, cât și bilateral, participanții au mulțumit pentru deschiderea oferită Republicii Moldova.
Ion Ceban a exprimat recunoștința sa pentru suportul acordat Chișinăului în implementarea proiectelor importante pentru oraș, beneficiind de sprijin financiar din partea instituțiilor europene.

Printre aceste proiecte se numără managementul integrat al deșeurilor, eficiența energetică a clădirilor publice, soluțiile naturale pentru bazinele acvatice și inundații, reabilitarea râului Bîc, precum și lucrări de îmbunătățire a infrastructurii de apă și canalizare, reabilitare a drumurilor și dezvoltare a politicilor de mobilitate urbană.

“Am avut discuții fructuoase la Bruxelles și am reiterat mulțumirile noastre pentru sprijinul acordat Republicii Moldova și, în special, Chișinăului, în implementarea proiectelor noastre importante. Suntem determinați să aducem schimbări semnificative în orașul nostru și să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor. Proiectele pe care le implementăm abordează problemele cheie, cum ar fi gestionarea deșeurilor, eficiența energetică și protecția mediului, și au un impact semnificativ în dezvoltarea sustenabilă a orașului nostru”, a declarat primarul Ion Ceban.

Primarul a subliniat, de asemenea, importanța dezvoltării Republicii Moldova pe cale democratică, respectând drepturile tuturor cetățenilor. În acest sens, el a reiterat poziția sa cu privire la situația politică din țară și necesitatea asigurării unei dezvoltări democratice și echitabile pentru toți moldovenii.

Cu o abordare concentrată pe dezvoltare și îmbunătățire, primarul Ion Ceban a demonstrat angajamentul său pentru Chișinău și dorința de a colabora cu partenerii internaționali pentru a aduce progrese semnificative în oraș și în Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata