Troleibuzul turistic Chișinău Sightseeing revine, oferind un traseu actualizat pentru explorarea orașului

0

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că Troleibuzul turistic Chișinău Sightseeing revine la programul său inițial, oferind turiștilor și locuitorilor un mod unic de a explora capitala. Cu un traseu actualizat, troleibuzul va circula în fiecare weekend, începând cu 8 iulie, pe trei rute distincte, cu audioghiduri în limba rusă, engleză și română.

În declarațiile sale, primarul Ceban subliniază importanța acestui serviciu turistic pentru promovarea obiectivelor importante din Chișinău și pentru încurajarea oamenilor să descopere istoria orașului și personalitățile care au influențat evoluția Republicii Moldova.

“Suntem încântați să anunțăm reluarea Troleibuzului Turistic Chișinău Sightseeing, care oferă turiștilor și locuitorilor noștri o modalitate unică de a explora frumusețea și istoria orașului nostru. Această inițiativă ne permite să promovăm obiectivele turistice importante din Chișinău și să evidențiem valorile și patrimoniul cultural al țării noastre. Vă îndemnăm să profitați de această oportunitate și să descoperiți Chișinăul într-un mod captivant și educativ”, a declarat primarul Ceban.

Troleibuzul turistic va porni de la Arcul de Triumf și va încheia traseul în fața Primăriei municipiului Chișinău. Capacitatea de îmbarcare va fi limitată la 22 de persoane, care vor fi așezate pe scaune, asigurând astfel confortul și siguranța călătorilor. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic rămâne neschimbat – 30 de lei.

Această relansare a Troleibuzului Turistic Chișinău Sightseeing marchează angajamentul Primăriei de a dezvolta turismul local și de a oferi oportunități de explorare și cunoaștere a istoriei și culturii cap威而鋼 italei. Este o invitație deschisă pentru toți cei interesați să descopere Chișinăul într-un mod inedit și fascinant, prin intermediul acestui troleibuz turistic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata