Ion Ceban: Mai multe persoane sunt presate pentru a face mărturii false împotriva mea sau a Primăriei Chișinău

0

Mai mulți agenți economici sunt purtați prin subsoluri pentru a da mărturii împotriva Primăriei Chișinău. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban.

„Nu vă bateți joc de oameni, vor fugi toții din țară cu așa atitudine și guvernare „bună”. Foarte urât se procedează în prezent cu acei oameni care se implică la dezvoltarea orașului. Astăzi, mai mulți agenți economici sunt purtați prin birourile și „podvalurile” unor persoane și sunt impuși să dea mărturii împotriva Primăriei Chișinău și echipei mele.

Este vorba de acei agenți economici care s-au implicat și au realizat diverse proiecte pentru oraș, parcuri, trotuare, scuaruri, subterane, terenuri de joacă, proiecte sociale. Și în continuare sunt foarte mulți doritori să ne susțină, tot mai mulți în ultima perioadă”, a declarat Ceban.

„Nu îi veți putea aresta pe toți. Noi suntem mulți, iar acțiunile voastre trec orice limite legale și ale bunului simt. Oamenii sunt speriați intenționat și se dorește deschiderea dosarelor dacă nu pe numele meu, atunci pe numele colegilor.

Astăzi toți caută și nu găsesc ce să ne invoce. Iar noi în continuare ne vom face munca și vom rămâne deschiși, transparenți și vocali la fărădelegile voastre.
În curând vom da numele celor care vor să slujească acestei puteri și încalcă grosolan legea. Repet, pe fiecare proiect realizat există contract de sponsorizare cu toți agenții economici”, a punctat edilul.

Primarul a precizat că în curând totul va fi făcut public.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata