Ion Ceban: „Pe 9 iunie, Republica Moldova susține România la alegerile pentru Parlamentul European, votând Partidul Social Democrat (PSD)”

0

România susține Republica Moldova prin multiple proiecte, noi putem susține România la alegerile pentru Parlamentul European. Acesta este îndemnul lui Ion Ceban adresat moldovenilor care dețin și cetățenia română.

În context, amintim că, în ultimele săptămâni, MAN a realizat campania de informare pentru alegerile din Parlamentul European, care vor avea loc duminică, 9 iunie.

„În ultimii ani, prin exemple frumoase de colaborare, am reușit împreună cu colegii din România să realizăm în Capitală mai multe proiecte în diverse domenii, pentru locuitorii din municipiul Chișinău. Ei au fost cei care s-au implicat și au participat în realizarea mai multor obiective. Este vorba de reabilitarea parcurilor, a zonelor verzi, reabilitarea subteranelor, dotarea instituțiilor educaționale și realizarea în comun a proiectelor sociale și culturale pentru Chișinău, dar și multe altele”, a scris Primarul General.

Totodată, menționează Ion Ceban, astăzi, ne dorim să continuăm acele programe și proiecte, precum și să realizăm altele noi.

Cu suportul României, în fiecare an, sute de proiecte sunt realizate și în localitățile din toată țara, cum ar fi investiții în educație, infrastructura drumurilor, proiecte culturale, suport tehnic și schimb de experiență. România a fost alături de Chișinău și Republica Moldova în cele mai mari crize de COVID, refugiați și criza energetică, oferind un suport impunător.

În aceste condiții, Ion Ceban îndeamnă cetățenii Republicii Moldova, care dețin și cetățenia română, să își exprime susținerea reciprocă prin participarea la alegerile europarlamentare din 9 iunie curent.

„Este important ca vocea noastră să fie auzită în Parlamentul European prin reprezentanți care susțin Republica Moldova. Deputații români sunt avocații Republicii Moldova în Parlamentul European și ne pot asigura realizarea aspirațiilor noastre de integrare europeană”, mai zice edilul Capitalei.

Important! MAN este un partid cu doctrină social-democrată de tip european, respectiv susține parcursul european al Republicii Moldova și se identificăm cu valorile și principiile Partidului Socialiștilor Europeni din Parlamentul European.

„Partenerii MAN în România sunt reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni din România – Partidul Social Democrat (PSD), care sunt aliați pe buletinul de vot”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata