Ion Ceban solicită excluderea Partidului ”Mișcarea Alternativa Națională” din investigațiile și acuzațiile calomnioase – Manifestarea clară împotriva presiunii politice

0

Ion Ceban a făcut o declarație fermă referitoare la mediatizarea Partidului „Mișcarea Alternativa Națională” (MAN) în presupuse investigații și acuzații nefondate. Într-un apel public, președintele MAN a solicitat excluderea partidului din aceste materiale defăimătoare și a avertizat cu inițierea procedurii de judecată împotriva surselor media care promovează astfel de atacuri.

“Amintim că MAN nu are nicio tangență cu informațiile tirajate intenționat și concertat în presă. Am comunicat acest lucru tuturor instituțiilor internaționale relevante. Astăzi, solicităm clar și ferm excluderea Partidului ”Mișcarea Alternativa Națională” din 犀利士 aceste materiale defăimătoare. În caz contrar, vom iniția procedura de judecată a tuturor surselor media care ne atacă nefondat”, a declarat Ion Ceban.

Pe de altă parte, Partidul „Mișcarea Alternativa Națională” a respins categoric orice implicare în acțiunile despre care se fac presupuneri și a subliniat poziția sa împotriva presiunii politice asupra partidelor politice.

“MAN declară că este total împotriva astfel de acțiuni care fac presiune intenționat pe partidele politice. Ne distanțăm de orice fel de informații nefondate și contestăm vehement asocierea noastră cu acestea. Suntem în favoarea unui climat politic transparent și echitabil”, a afirmat un reprezentant al Partidului ”Mișcarea Alternativa Națională”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata