Joe Biden intră în cursa pentru Casa Albă

0

Joe Biden s-a decis să candideze pentru un nou mandat de președinte și deja are pregătită echipa care-l va ajuta în campania electorală de anul viitor, scrie gandul.ro.

Consecvent, Biden merge pe mâna Juliei Chavez Rodriguez, actual consilier principal la Casa Albă şi director-adjunct de campanie pentru alegerile din 2020.

Victoria Kamalei Harris?!

Astfel, șefa de campanie pentru alegerile prezidenţiale din 2024 va fi Julia Chavez Rodriguez, nume cunoscut la Casa Albă și o apropiată a liderului american. Dar și un personaj din tabăra Kamalei Harris, după cum remarcă presa.

Alegerea lui Rodriguez poate fi considerată un soi de victorie pentru actualul vicepreşedinte Kamala Harris, care s-a străduit să câştige „establishmentul politic” din Washington în timpul mandatului său. Rodriguez a fost consilier principal în campania prezidenţială din 2020 a senatoare Harris şi anterior a lucrat în cadrul biroului ei din Senat.

Potrivit unei surse familiare cu acest subiect, citată de CNN, Julia Chavez Rodriguez a acceptat propunerea președintelui Biden.

Democratul Joe Biden a declarat că intenționează să candideze pentru a fi reales şi ar putea face un anunţ oficial în acest sens chiar marţi, 25 aprilie. Ajuns la vârsta de 80 de ani, el ia în considerare Wilmington, statul Delaware (unde deține o locuinţă), ca bază a campaniei.

Se aşteaptă ca Biden să îşi păstreze cercul de consilieri apropiaţi l a Casa Albă, chiar dacă va candida pentru realegere. Fosta sa şefă de campanie, Jen O’Malley Dillon, este acum mâna dreaptă a şefului de personal al Casei Albe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata