Ion Ceban, Mulțumiri către cei care s-au implicat în organizarea transportului public gratis către cimitire

0

Primarul Chișinăului a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea transportului public gratuit și a curățeniei în cimitire și în preajma acestora în zilele de Blajini. El a declarat că peste 100 de mii de oameni au fost transportați gratuit la cimitirul Sfântul Lazăr și că au fost evacuate sute de tone de gunoi din cimitire.

“Am lucrat la maxim, de asta am și suplinit mai multe rute de autobuze și troleibuze cu unități de transport. Am pus la dispoziția oamenilor peste 150 de autobuze”, a spus primarul în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Primarul a mai adăugat că nu au fost incidente majore și că a apreciat implicarea serviciului de carabinieri și a poliției. El a mulțumit și cetățenilor care au fost organizați și respectuoși.

„În cimitirele din capitală s-au aflat sute de mii de oameni în două zile. La fel din cimitire și adiacența acestora au fost evacuate sute de tone de gunoi și aduc mulțumiri tuturor angajaților și serviciilor municipale implicate care au lucrat operativ”, a declarat Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata