La Președinție a fost inaugurat bradul

0

La Președinție au fost aprinse luminițele de pe bradul de Crăciun.

Tradițional, la eveniment au fost invitați mai mulți copii, care alături de șefa statului au dat start sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de ieri, 13 decembrie, iar la eveniment au participat copiii din cadrul Ansamblului Folcloric „Opincuța” al Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău, copiii de la Ansamblul vocal „Armonia” din Băcioi și de la Ansamblul vocal din Călărași.

De asemenea, după ce au fost aprinse luminițele, iar copiii au primit cadouri, șefa statului le-a citit copiilor din cartea lui Spiridon Vangheli „Isprăvile lui Guguță”.

„În perioada sărbătorilor de iarnă să găsim mai mult timp pentru a ne arăta grija față de cei dragi și de comunitate. În acest an, Guvernul a lansat campania „Hai Acasă de Crăciun” în toate localitățile. Administrațiile publice locale din satele și orașele noastre sunt pregătite să organizeze sărbători frumoase și să pună în valoare artiștii locali și tradițiile locului. Bucuria de a fi acasă de Crăciun ne încălzește sufletele și ne dă speranțe de viitor”, se arată în mesajul publicat de Maia Sandu pe rețelele de socializare. 

De menționat că toți doritorii vor putea admira bradul din incinta Președinției. Ușile vor fi deschise până pe 15 ianuarie, de luni până vineri, între 17:00 și 18:00, iar sâmbătă – între 12:00 și 13:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata