Live cu liderul MAN: Investiții masive în parcurile Chișinăului pentru bucuria comunității

0

Liderul MAN, Ion Ceban, a făcut astăzi un live din parcul Dendrarium, în care a vorbit despre investițiile făcute în această zonă verde, timp de 4 ani. Ceban spune că totul ce s-a făcut, s-a făcut pentru oameni.

„Suntem cu colegii în Parcul Dendrarium. Este o entitate municipală, în care am investit foarte mult în ultimii 4 ani de zile. Este unul din parcurile frumoase, nu doar din Chișinău, dar din Republică. Aici avem infrastructură de joacă pentru copii, complexe mari și de obicei în zilele de odihnă, după orele de lucru este arhiplin”, a declarat Ceban.

Candidatul la Primăria capitalei a precizat că municipalitatea a investit în amenajarea parcului cu infrastructură de joacă pentru copii, plante rare și specii de arbori și arbuști.

“Foarte multe investiții în diferitor specii, arbori, arbuști, în diferite flori frumoase și rare. Aici vine lumea să facă poze cu magnoliile. Un parc cu 4 accese din toate zonele care le-am organizat. Am construit balansoare care le-am construit pentru voi locuitorii capitalei, alei pietonale, havuzuri, zone foarte mari cu plantații extraordinare”, a mai spus Ceban.

Acesta din urmă a invitat locuitorii capitalei să viziteze parcurile din oraș. „Veniți în parcurile din capitală. Facem tortul pentru oameni, să fie frumos, să arate amenajat, pentru toate vârstele. Eu îmi orașul drag”.

Ceban a mai declarat că municipalitatea va continua să investească în dezvoltarea parcurilor din Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata