Luchianiuc: Sunt cel puțin doi martori, care pot să confirme că Maia Sandu lua plicuri cu bani de la Vlad Filat

0

Sunt cel puțin doi martori, care pot să confirme că liderul PAS, Maia Sandu, lua plicuri cu bani de la Vlad Filat. Despre aceasta scrie bloggerul Eugen Luchianiuc pe canalul său de Telegram.

“Maia Sandu a atacat în judecată instituțiile media care au preluat informația dintr-un live de pe Facebook în care spuneam că lua salarii în plic cât era la Guvern și că banii veneau de la Șor. Pe mine așa și nu m-a dat în judecată. Știe ea că sunt cel puțin 2 martori care sunt gata să confirme faptele. Iar dacă mă dădea în judecată în Estonia asta avea să fie frumos de tot”, a scris bloggerul.

Amintim că bloggerul Eugen Luchianiuc a anunțat că în perioada în care era Ministru al Educației, liderul PAS Maia Sandu lua, lunar, câte trei plicuri cu bani de la fostul premier Vlad Filat. Banii veneau de la fostul primar de Orhei, Ilan Şor, unul dintre principalii beneficiari în scandalul miliardului furat.

Informațiile prezentate de Luchianiuc au fost recunoscute chiar de Ilan Șor. Astfel, pe 6 iunie 2018, acesta declara că modestia și incoruptibilitatea pe care le afișează liderul PAS sunt niște falsuri, deoarece el personal îi transmitea sume impunătoare în plic.

Șor i-a recomandat Maiei Sandu, în cazul în care va deveni deputat, să-și pună pe masă o placă pe care să scrie “Finanțată anterior de Șor”. Totodată, în adresarea sa Ilan Șor folosea expresia „Maia, scumpa mea Maia”, explicând că a cheltuit mulți bani pe fostul ministru al Educației.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata