Lucrări în toi pe centurile destinate transportului public de pe bd. Dacia

0

De mai multe zile continuă lucrările de amenajare a carosabilului pe centurile de deplasare a troleibuzelor și autobuzelor de pe bd. Dacia, pe segmentul Decebal – Trandafirilor. Încă de săptămâna trecută a fost așternut stratul de uzură pe direcția Centru, iar acum au loc lucrări similare pe sensul opus.

”Lucrările de reabilitare a carosabilului au fost demarate în toamna anului trecut, fiind întărită fundația drumului și schimbarea învelișului asfaltic pe toată suprafața carosabilă, care cuprinde 16 mii m2. Totodată, pe același segment de drum, pe direcția Centru, sunt pe ultima sută de metri lucrările de amenajarea a zonei pietonale, a pistei pentru cicliști și a locurilor de parcare în aliniamentul drumului. Anterior, în cadrul aceluiași proiect, a fost reabilitat iluminatul pietonal pe toată lungimea tronsonului”, a scris edilul Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea socială.

Precizăm că, tot pe bd. Dacia, pe Viaduct, este aplicat tratament bituminos Slurry Seal pe carosabil, pe direcția Centru. Pe sensul opus, benzile au fost deja tratate integral cu amestecul bituminos. Conform procedurilor, după finalizarea lucrărilor, vor fi aplicate și marcajele rutiere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata