Maia Sandu împreună cu Președintele Elveției, Ignazio Cassis, au vizitat Centrul de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina de la Criuleni

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Confederației Elvețiene,Ignazio Cassis, au vizitat ieri după-amiază unul dintre cele peste o sută de Centre de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina, amenajat în incinta Școlii profesionale din orașul Criuleni. Cei doi șefi de stat au discutat cu refugiații adăpostiți acolo, majoritatea femei și copii, despre durerea prin care trec în ultimele săptămâni și despre dorul de casele lor, pe care le-au părăsit pentru a se salva de război. Președinta Maia Sandu i-a încurajat, le-a dorit putere și i-a asigurat pe refugiați că țara noastră le va oferi în continuare protecție și sprijin.

La plecarea de la Centrul de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina de la Criuleni, șefa statului și Președintele Cassis au primit în dar câte un desen cu mesaj de pace, făcut de copiii de la Centru. „Un mesaj care ne spune, încă o dată, că pacea este cel mai important lucru, de care avem nevoie azi cu toții”, menționează Președinta Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata