Maia Sandu s-a întâlnit cu Ambasadoarea Estoniei în Moldova, Ingrid Kressel Vinciguerra, la încheierea mandatului său

0

Președinta Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Republicii Estonia în Republica Moldova, cu sediul la București, E.S. Ingrid Kressel Vinciguerra. În discuții, Președinta a apreciat relațiile excelente dintre țările noastre și sprijinul politic consistent pe care ni-l oferă Estonia în calea noastră de aderare la Uniunea europeană.    

Estonia este un important partener pentru modernizarea țării, oferind Republicii Moldova asistenţă de dezvoltare în mod prioritar. Pe parcursul anilor, țara noastră a preluat din bunele practici estoniene de digitalizare a serviciilor publice. Totodată, experiența Estoniei în domeniul transformării digitale și în utilizarea inteligenței artificiale poate servi un bun exemplu pentru Republica Moldova, precum și cea în asigurarea securității cibernetice și contracarării amenințărilor hibride. 

Pe final, Președinta i-a mulțumit Ambasadoarei Ingrid Kressel Vinciguerra pentru serviciul său în fortificarea relațiilor威而鋼 bilaterale și i-a urat mult succes în viitor. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata