Reparaţia capitală a bd. Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana

0

Bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Chișinăului trece printr-o schimbare majoră. După o perioadă de peste 20 de ani în care nu au avut loc intervenții semnificative, strada principală din sectorul Ciocana este în plin proces de reabilitare.

Ion Ceban, primarul generla Ion Ceban a subliniat că „În aceste zile este aplicat ultimul strat de asfalt pe bd. Mircea cel Bătrân în perimetrul str. A. Russo – str. P. Zadnipru.” Adăugând că, “Lucrările de reabilitare a bulevardului au presupus schimbarea bordurilor, frezarea betonului asfaltic vechi, aplicarea primului strat de asfalt, reparația trotuarelor, ridicarea la cotă a gurilor de canalizare și suplinirea acestora.”

Acestea sunt doar unele dintre etapele acestui proiect major, care include și reparația acceselor în curți și amenajarea parcărilor. În 日本藤素 plus, porțiunea str. P. Zadnipru – str. Prof. I. Dumeniuc, va fi plombată și tratată cu slurry seal.

Aceste îmbunătățiri aduc un suflu nou în sectorul Ciocana și arată angajamentul autorităților de a îmbunătăți infrastructura orașului Chișinău. Ion Ceban subliniază necesitatea continuă de reabilitare a infrastructurii locale și promite că lucrările de acest gen vor continua.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata