Marcela Paladi se lansează în politică

0

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, în urma accidentului grav de pe Viaductul din Chișinău, la începutul lunii februarie, se lansează în politică. Tânăra va candida pentru funcția de consilier în cadrul CMC.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Marcela Paladi, a postat o poză în care este alături de președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat și a scris că va candidat din partea PLDM.

Tânăra a mai scris că s-a alăturat PLDM-ului cu ani în urmă, fiind membră a tineretului liberal-democrat. Ea a menționat că cunoaște echipa formațiunii politice, adăugând că știe scopurile pe care de are.

„PLDM este unicul partid din care am făcut parte vreodată. M-am alăturat PLDM-ului cu ani în urmă, fiind membră activă a tineretului liberal-democrat. Cunosc bine această echipă, ştiu ce scopuri are şi ele consună perfect cu scopurile mele. Dar merg în CMC nu pentru a reprezenta partidul sau interesele de partid, ci pentru a soluţiona problemele oamenilor. Sunt sigură că voi beneficia de suportul plenar al colegilor liberal-democraţi, dar și altor consilieri în implementarea tuturor acelor idei cu care merg în Consiliul Municipal Chişinău”, a scris Marcela Paladi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata