Marina Tauber consideră că Maia Sandu ar trebui supusă unui test psihiatric

0

Deputații PAS ar fi înregistrat un proiect de lege referitor la sănătatea mintală, despre care opoziția nu a fost informată. Despre acest lucru a anunțat deputatul Marina Tauber, care a îndemnat presa să se informeze în legătură cu acest subiect. Asta deoarece ea nu exclude că, prin această modificare legislativă, PAS va încerca să justifice comportamentul inadecvat al unor persoane cu funcții de răspundere.

„Avem așa o informație că deputații din majoritatea parlamentară au înregistrat un proiect de lege legat de sănătatea mintală. N-am avut posibilitatea să-l citesc și să-l analizez și nu vreau să fac concluzii pripite. Însă, în condițiițe în care partidul de guvernământ face totul, pornind de la propriile interese, mă aștept ca această lege va avea menirea să justifice anumite ieșiri emotive și acțiuni negândite ale deputaților PAS, dar și comportamentul personal al Maiei Sandu”, a declarat Marina Tauber astăzi, la Curtea de Apel.

Ea a accentuat că subiectul este unul de interes public și a îndemnat jurnaliștii să se intereseze despre asta.

„Rog presa să caute acest proiect și să-l examineze, în contextul declarațiilor din ultima vreme, potrivit cărora, Maia Sandu ar trebui supusă unui test psihiatric. Eu nu glumesc. Asta nu este o chestiune legată de divergențele care există între noi. Dar cred că șeful statului, dar și toți oamenii care ocupă funcții de răspundere ar trebui să treacă asemenea controale, astfel încât lumea să vadă că omul este adecvat și capabil să conducă. Pentru că, atunci când șefa statului vorbește despre mobilizare și vânzarea de teritorii așa, pur și simplu, apar anumite îndoieli în privința faptului că ea conștientizează cu ce se ocupă”, a menționat Marina Tauber.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata