Ion Ceban: Gașca PAS, ne-a dus la sărăcie cu preluarea de scheme. A ajuns să manipuleze cu presa străină

0

După ce au acaparat presa din Republica Moldova, cei din PAS încearcă să manipuleze opinia publică cu presa străină. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

„Au încercat să mă învinuiască de ilegalități și nu au reușit. Au încercat să-mi fabrece dosare de corupție și nu au reușit. Au încercat să-mi invoce diverse scheme și nu au reușit.

Deoarece îmi fac corect munca și nu mii rușine să spun despre asta. Am preluat una din cele mai corupte instituții din țară și am reușit împreună cu echipa ce nu au reușit alții în mulți ani de administrare și nu le este pe plac acest lucru celor de la guvernare.

La nivel de țară măcar 10 la sută să realizeze ceea ce am realizat în acești ani în Chișinău.

Nu sunt capabili! Gașca Pas, ne-a dus la sărăcie cu preluarea de scheme, cenzură asupra media, subjugarea instituțiilor de stat și a celor de drept și persecutarea pe criterii politice a oamenilor profesioniști, dar incomozi pentru ei. La ce îi duce capul doar, este să joace cu cartea geopolitică și cu emoțiile oamenilor, dacă celelalte minciuni zilnice nu merg, caută diverse căi.

Mă aștept din partea lor la un mix de murdării și cunosc că pregătesc în laboratoare diverse campanii de denigrare a mea și a colegilor mei. Nu exclud ca în rezultatul la tot felul de investigații la comandă pe intern și extern, dar și a minciunilor tirajate își propun trimiterea mascaților pentru show-uri. Despre asta mă avertizează tot mai mulți oameni, inclusiv din interiorul celor de la conducere. În loc să iasă în fața oamenilor pentru a raporta ce au făcut pentru țară, ei preferă să fie partid de război și să atace că le este frică să-și piardă fotoliile”, scrie edilul.

Primarul afirmă că sursele de manipulare și mecanismele sunt sursele media.

„Realitatea transmisă de ei prin intermediul televizoarelor este una de laudă la adresa lor și de denigrare a mea personală. Ați observat cum la fiecare reprezentant Pas când iesă cu orice fel de prostii, toată presa în hor îi distribuie și le face publicitate? În ultima perioadă se apelează la media internațională pentru că oamenii pierd încrederea în cei prezenți aici, ca mai apoi calomniile tirajate din afară să fie aduse pe tavă oamenilor prin intermediul trolilor, analiștilor și tot felul de publicații lanț.

Istoria asta este similară cu situația Președintelui Maia Sandu cu știrea despre presupusul interviu cu prim-ministrul Ucrainei. După această schemă se va conduce și în cazul pe care îl fac astăzi public. La început gândeam eu de ce una din cele mai mari publicații insistă să afle despre situația Chișinăului și cum va face fața crizelor timpului. I-a razghit și mi-au transmis întrebările care nu au nimic cu realitatea și sunt bazate pe așa numite declarații ale „высокопоставленные молдавские чиновники считают”.

Cât costă un material scris într-o astfel de publicație care are scopul de a mă atrage în jocuri politice murdare. Consider întrebările puse și afirmațiile formulate drept provocatoare, interpretabile, manipulatorii și false”, a declarat Ceban.

Ion Ceban a lăsat un articol care confirmă cele spuse de el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata