Mașină, parcată în ușa Primăriei Chișinău: „Este unul dintre protestatarii de serviciu ai PAS”

0

Cazul de azi-dimineața, când activistul Eugen Bălțat a blocat cu mașina proprie în intrarea principală, demonstrează încă o dată că se încearcă distragerea atenției publicului de la evenimentele ce au loc la nivel central. Reacția a fost publicată de primarul Ion Ceban pe o rețea socială.

Edilul susține că activistul este unul dintre protestatarii de serviciu ai PAS.

”Cazul din această dimineață nu este primul înregistrat de persoana care este protestatar de serviciu pus la comandă la Primăria Chișinău și regizat de către cei din PAS. Este unul dintre protestatarii care toți îi cunosc că protestează la CNA, care scuipă oamenii în față și care atacă oamenii ce nu sunt pe placul guvernării. Pentru a distrage atenția de la evenimentele care se întâmplă la nivel central, omul a fost trimis din nou pentru a se discuta despre cazuri artificial create”, a scris Ion Ceban.

Edilul a precizat că activistul este același tip care a venit cu un pistol mulaj la una dintre ședințele CMC de acum un an.

”Are acces liber în toate cabinetele, hărțuiește zilnic funcționarii, cel care a atacat un polițist al primăriei. Într-un final, persoana este protejată, iar polițistul primăriei care câteva luni în urmă a fost atacat de acest individ are deschis dosar penal și riscă pedeapsă de 5 ani de închisoare. Chiar dacă polițistul a acționat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Toate cazurile sunt fixate, doar că cetățeanul agresiv cel mai probabil va scăpa iarăși basma curată, fiind protejat”, a mai adăugat edilul.

I威而鋼 on Ceban susține că acest incident a fost înregistrat tocmai azi, când la ”Primărie este un eveniment important cu prezentarea Studiului privind inventarierea străzilor și dezvoltarea sistemului de administrare a patrimoniului rutier, ca și în cazul Domnului Gîlca, accentele au fost schimbate și se va vorbi despre un caz regizat”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata