Miercuri, 1 Iunie, Primăria Municipiului Chișinău invită toți copiii pe tărâmul istoriei și al legendelor într-o călătorie GRATUITĂ cu Troleibuzul Turistic

0

Pe 1 iunie, primarul general Ion Ceban invită toți copiii pe tărâmul istoriei și al legendelor într-o călătorie GRATUITĂ cu Troleibuzul Turistic!

Excursiile încep de la Arcul de Triumf și vor fi organizate după următorul program:

📍I rută: ora 12:00 – excursie în l.rusă, cu un ghid de turism;
📍II rută: ora 14:00 – excursie în l.română, cu un ghid de turism;
📍III rută: ora 16:00 – excursie în l.rusă, cu un ghid de turism;
📍IV rută: ora 18:00 – excursie în l.română, cu un ghid de turism.

Îmbarcarea în troleibuzul turistic va avea loc după principiul „primul venit – primul servit”. Numărul de locuri disponibile pentru o excursie va fi de 22 persoane, iar copiii cu vârsta sub 7 ani, vor fi însoțiți de părinți”, a declarat Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul spune că și în acest an, între orele 15:00 – 17:00, pe strada Columna (tronsonul între str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și str. A. Puskin) va desfășura atelierul de pictură „Pictăm chiar și pe troleibuz”, iar pentru aceasta au fost delegate deja două unități.

Activitățile sunt desfășurate de Primăria Chișinău, cu suportul Regiei Transport Electric și Direcției generale economie, comerț și turism (Visit Chișinău).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata