Moldoveanul Tudor Bratu a obținut aurul la Campionatul European de Haltere pentru Tineret

0

Halterofilul moldovean Tudor Bratu a devenit campion european Under 23. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului național olimpic și sportiv din Republica Moldova.

Tudor Bratu a obținut trei medalii de aur la Campionatul European de Haltere pentru Tineret (Under-23): în categoria de greutate 102 kg, la stilul smuls (168 kg), proba aruncat (202 kg) și la total (370 kg), transmite democracy.md, cu referire la newsmaker.md.

Campionatul European de Haltere pentru Juniori (Under-20) și Tineret (Under-23), ediția 2023, se desfășoară în perioada 26 iulie – 3 august, la București, România.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, Tudor Bratu este discipol al antrenorului emerit Andrei Reuțchi, de la Școala Sportivă Specializată de Haltere din Cahul.

„Participarea la competiție a avut loc cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării. Învingătorii competiției vor beneficia de premii bănești din partea ministerului în cadrul Galei Sportului, care se desfășoară tradițional la sfârșitul anului”, au precizat reprezentanții Ministerului.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata