Moldovenii nu au voie să-și petreacă rudele la Aeroport, iar PAS are voie să organizeze paradă de zile mari

????????????????????????????????????
0

Actuala conducere ce se află în mâinile unei singure forțe – Partidului Acțiune și Solidaritate, repetă greșelile fostelor Guvernări. Un cititor fidel al portalului de știri Sinteza.ORG ne-a expediat imagini video în care militarii moldoveni au fost surprinși cum participă la repetițiile pentru parada ce va fi organizată pe data de 27 august, de Ziua Independenței.    

Astăzi, au loc primele pregătiri pentru paradă ce va fi organizată prin decretul președintelui țării, Maia Sandu. Repetițiile se desfășoară pe șoseaua Hâncești din sectorul Telecentru al Capitalei, în apropiere de Tabăra Militară 142, pe tronsonul de sub pod, care este închis pentru circulația rutieră.

În materialul video surprins se poate observa cum militarii ignoră în totalmente regulile pandemice – nu păstrează distanța socială, nu poartă măști de protecție și sunt într-un număr de peste 1000 de participanți.

De precizat că, conform unor surse media, parada militară dedicată aniversării a 30 de ani de la Declararea Independenței Republicii Moldova va costa bugetul de stat 2 350 000 de lei doar pentru participarea militarilor din ministerul Apărării. Aceasta, însă, nu include și alte cheltuieli, care vor fi.

Sinteza.ORG amintește că, anterior, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate PAS, Dumitru Alaiba, a ținut să critice participarea militarilor moldoveni la parada de 9 mai din Capitala Rusiei.

Printr-o postare pe o rețea de socializare, deputatul a menționat că dacă unul din militari va avea COVID la intrare, toți vor avea COVID la ieșire, accentuând că militarii moldovenii se supun unui risc major de infectare și că acțiunile întreprinse în acea perioada de conducere ar fi mizerabile și iresponsabile.

Foto: VIDEO// Guvernul PAS a uitat de pandemie. Măsurile epidemiologice ignorate la repetițiile pentru Ziua Independenței
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata