Natalia Gavrilița va participa la Forumul „Moldova – Romania: Capital Bridges” de la București

0

Pe 13 septembrie, Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, va merge la București pentru a participa la „Moldova – Romania: Capital Bridges” – primul forum la nivel înalt dedicat promovării piețelor de capital de pe cele două maluri ale Prutului. 

Natalia Gavrilița va ține un discurs la ceremonia de deschidere, după care va participa la discuții cu toți cei prezenți la eveniment. Agenda forumului cuprinde subiecte de actualitate: contextul internațional, implementarea de politici favorabile pentru dezvoltarea climatului investițional și de afaceri, întărirea legăturilor între piețele de capital din cele două țări, foaia de parcurs a României în procesul de aderare la UE și bunele practici de preluat în contextul statutului Republicii Moldova de țară candidată la Uniunea Europeană.

În cadrul vizitei de o zi pe care o va întreprinde în capitala României, șefa Guvernului de la Chișinău va avea întrevederi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, dar și cu reprezentanții companiilor membre ale Camerei de Comerț Americane (AmCham) din România. 

Evenimentul este organizat de MAIB în asociere cu Bursa de Valori București, WOOD&Co, Raiffeisen Bank Internațional, cu sprijinul Guvernului Republicii Moldova, AmCham România, Romanian Business Leaders și EBA Moldova. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata