O echipă de medici de pe ambulanță a fost amenințată cu un pistol

0

O echipă 威而鋼 de medici de la urgență a fost amenințată cu pistolul. Incidentul a avut loc duminică, 6 august în sectorul Botanica din Capitală, iar în urma acestuia nimeni nu a avut de suferit.

Medicii au primit o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente unui bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Chișinău care acuza dureri de inimă.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul se afla într-un apartament la o petrecere cu amicii. În timpul sărbătorii, bărbatului i s-a făcut rău, acuza dureri toracice și a solicitat intervenția ambulanței. 

Echipa SAMU Botanica a sosit în 10 minute, depistând solicitantul în stradă, la scara blocului. Ulterior pacientul a fost urcat în ambulanță pentru acordarea ajutorului medical calificat.

În timpul examinării, individul a manifestat un comportament agresiv și a scos o armă amenințând cu moartea membrii echipei.

Reprezentanții CNAMUP menționează că nimeni nu a avut de suferit, iar pe acest caz a fost solicitată intervenția oamenilor legii, care urmează să să stabilească toate circumstanțele incidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata