O femeie a primit o factură și după ce a citit-o efectiv a murit de inimă

0

La câteva zile după ce femeie în vârstă de 88 de ani a murit în Italia după ce a primit o factură de 15.000 de euro, care s-a dovedit a fi greșită, o alta a primit o factură de apă de 62.000 de euro, informează Mediafax.

Caz similar cu cel petrecut în urmă cu câteva zile la Camporosso, Imperia, dar cu un epilog mai puțin dramatic. O femeie în vârstă care locuiește într-o comună din Molise a primit o factură de apă de 62.044,94 de euro, anunță ANSA.

După un moment de nedumerire, femeia nu s-a descurajat și s-a adresat unei firme de avocatură.

A murit din cauza unei facturi

În Camporosso, în decembrie anul trecut, o femeie în vârstă de 88 de ani s-a simțit rău după ce a primit o factură de 15.000 de euro – care s-a dovedit a fi greșită – și a murit câteva săptămâni mai târziu.

Între timp, Massimo Saluppo, președintele consiliului de administrație al societății care gestionează serviciul de apă în Italia, și-a cerut scuze “pentru neplăcerile provocate utilizatorului” din cauza “facturării incorecte cauzate de o transcriere inexactă a citirii” și că “odată cu sosirea contoarelor inteligente” aceste probleme vor fi depășite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata