O fetiţă de cinci ani a fost ucisă de un schior cu experienţă

0

Un schior francez care a ucis o fetiță britanică de cinci ani după ce s-a izbit de ea într-o stațiune din Alpi a fost acuzat de omor din culpă.

Procurorii din orașul Bonneville au declarat că accidentul a fost cauzat de viteza excesivă a schiorului cu experiență și au acuzat un localnic de 40 de ani pentru omor din culpă luni seara, după ce a fost deschisă o anchetă în dimineaţa accidentului. Incidentul a avut loc în timp ce fata învăța să schieze , în Flaine, la nord-vest de Chamonix, scrie The Guardian.

Procurorul a declarat pentru ziarului local Le Dauphiné: „Acesta este un om total necunoscut autorităților judiciare, care în mod evident este și el devastat de accident”. Luni dimineață a avut loc și autopsia pentru a stabili cauza exactă a morții. Rețeaua TV locală France 3 Regions a spus că rapoartele inițiale sugerau „un șoc foarte violent” și că rezultatele vor fi transmise judecătorului. Schiorul riscă până la trei ani de închisoare și o amendă de 45.000 de euro, a relatat presa franceză.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata