O fetiță de nouă ani a fost răpită, torturată și ucisă cu bestialitate de o profesoară căreia îi era dor de copiii ei, în Rusia: ”Toată lumea plânge”

0

O fetiță de nouă ani a fost răpită, torturată timp de cinci ore, apoi înjunghiată și bătută până la moarte de o profesoară, în Rusia. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Capul Sofiei Zhavoronkova a fost ”zdrobit”, iar fața și corpul ei ”desfigurate” după ce a fost ademenită acasă de Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, profesor de limba engleză, spune poliția rusă. Fetiţa împărţea fluturași pentru salvarea planetei, pe care le înmâna străinilor împreună cu prietena ei Alla. Lanskaya – aflată acum în arest preventiv – le văzuse pe fete distribuind mesajele trecătorilor și le-a lăudat pentru inițiativa lor ecologică.

Potrivit mamei care nu a fost numită, acuzata s-a oferit să le cumpere fetelor ceva gustos, le-a dus la o cafenea și le-a cumpărat dulciuri și înghețată înainte de a le ademeni acasă.

Sofia a fost dată dispărută și căutările poliţiei au implicat 272 de voluntari, mama fetei, Anna Zhavoronkova, în vârstă de 32 de ani, făcând un apel emoționant pe rețelele de socializare. În cele din urmă, poliția a găsit-o pe prietena ei, Alla, care le-a spus adresa unde a văzut-o ultima oară pe Sofia. Poliția a intervenit și a găsit cadavrul Sofiei.

După moartea copilei, oamenii legii au reținut-o pe Lanskaya într-un tren și a mărturisit în cele din urmă că a comis crima și a fost arestată preventiv timp de două luni până la investigarea crimei. Mai târziu, în instanță, ea a spus: ”Am mărturisit pentru că sunt foarte bolnavă. Mă simt rău, nu mai am atât de mult de trăit”. Anchetatorii afirmă însă că nu există dovezi cum că ea ar fi bolnavă în stadiu terminal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata