O nouă grădiniță modernă deschisă la Sîngera cu investiții de 54,8 milioane de lei

0

Încă o grădinița la Sîngera a fost deschisă astăzi, după o investiție de 54,8 milioane de lei. 90% din suma totală a investițiilor au fost alocate de Primăria Chișinău, iar restul de 10% au fost asigurate de Primăria Sîngera, Guvernul României și Agenția turcească TIKA.

Grădinița are o capacitate de 320 de locuri și va funcționa în 14 grupe. La construcția acesteia s-a ținut cont de cele mai înalte standarde de calitate.

„Mulțumesc locuitorilor care au avut încredere și am reușit să construim această grădiniță nouă, cu condiții moderne. Copiii vor merge de astăzi la o grădiniță la care merită să meargă”, a declarat primarul general Ion Ceban.

Acesta a menționat că în prezent nu există localitate în municipiul Chișinău unde să nu fie grădiniță sau să nu fie începută construcția unei instituții preșcolare. De asemenea, toate instituțiile educaționale sunt reparate și reabilitate treptat în fiecare an.

Grădinița de la Sîngera este una dintre cele mai mari instituții preșcolare din municipiul Chișinău. Aceasta este dotată cu toate cele necesare pentru o educație de calitate a copiilor, inclusiv:

  • săli de grupe spațioase și luminoase
  • cabinete metodice
  • bucătărie
  • sală festivă
  • grupuri sanitare moderne
  • teren de joacă

Noua grădiniță va oferi copiilor din Sîngera și din localitățile din jur un spațiu sigur și confortabil în care să se dezvolte armon犀利士 ios.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata