O pauză în Guvernare: Olesea Stamate renunță la șefia Comisiei Juridice PAS

0

Guvernare cu pauze. Deputata PAS, Olesea Stamate, spune că „a luat o pauză” de la activitatea de președintă a Comisiei Juridice.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Novaia Nedelea” de la TV8. Amintim că, și Nicu Popescu a demisionat de la șefia MAEIE, declarând că are „nevoie de o pauză”.

„Eu iau o pauză numai din funcția de președintă a Comisiei Juridice, dar nu și în activitatea mea de deputată PAS”, a declarat parlamentara.

În seara lui 19 ianuarie 2024, cu un lung mesaj pe Facebook, deputat PAS, Olesea Stamate și-a anunțat plecarea din funcția de președintă a Comisiei Juridice, fără să spună exact care ar fi motivele acestei decizii. „Tot începutul are și un sfârșit (…). Am luat decizia de a renunța la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, începând cu data de 1 februarie. Intenționez să mă concentrez mai mult pe creația legislativă, renunțând la procesele organizaționale. Totodată, este și o ocazie să dedic mai mult timp copiilor și familiei”, a scris Stamate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata