Partidul Politic MAN a respins acuzațiile formulate de Promo-Lex

0

Partidul Politic MAN a respins, miercuri, acuzațiile formulate de Promo-Lex cu privire la începerea agitației electorale înainte de termen.

Într-o declarație pentru presă cei de la MAN au declarat că constatările din raportul Promo-Lex nu corespund adevărului.

„Partidul Politic MAN nici la ziua de azi nu a anunțat și nici nu a desemnat candidații săi pentru alegeri locale generale”, a spus Ixari. „M犀利士 ai mult, am depus adresare și către Promo Lex cu speranța unei monitorizări obiective din partea asociației a încălcărilor admise de unele partide prin începerea agitației electorale înainte de termen, ceea ce observăm că nu se întâmplă”, a adăugat ea.

Reprezentatul MAN, Natalia Ixari consideră acțiunile Promo-Lex ca fiind unele logice, în special în contextul în care actualul vicepreședinte al Comisiei Electorale Centrale (CEC), Iurie Țurcan, a fost unul dintre liderii de neschimbat pe parcursul multor ani a asociației.

“Mai mult ca atât, reliefăm și conflictul de interese dintre membrii asociației și conducerea actuală CEC, ceea ce înseamnă că nu ne putem aștepta la o monitorizare obiectivă din partea primei”, a spus Ixari.

În cele din urmă, Ixari a atras atenția că Partidul MAN a depus o sesizare la CEC referitor la mesaje de interes public promovate pe Facebook și achitate de Cancelaria de Stat, inclusiv despre Satul European Expres prin prisma sloganului utilizate de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) – pentru Chișinău/ localitate european/ă.

“Însă nu am primit nici un răspuns. Ceea ce denotă atitudinea diferită fața de diferiți actori politici din partea CEC”, a spus Ixari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata