Partidul Renaștere-Возрождение se alătură mișcării „O viață nouă”, lansată de Partidul Comuniștilor

0

Partidul Renaștere-Возрождение va da curs invitației de a se alătura mișcării „O viață nouă”, lansată de liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, și anunță că este gata să participe la acțiuni de protest, pentru a pune capăt crizelor și sărăciei, aduse de Guvernarea PAS, și de a porni procesul de declanșare a alegerilor parlamentare anticipate. Despre asta se anunță într-un comunicat de presă al partidului, remis redacției TV6.MD.

În comunicat este specificat că: „Noi, membrii Renaștere-Возрождение, credem că alegerile anticipate sunt singura soluție viabilă pentru a opri distrugerea statului Republica Moldova de către guvernarea Maiei Sandu.

La un an de la alegerile parlamentare, țara noastră nu a făcut niciun progres. Dimpotrivă, toți am fost martorii unui regres continuu. Crize, sărăcie, inflație record, prețuri astronomice, cenzură, subjugarea tuturor instituțiilor statului – iată vremurile bune aduse de PAS.

Acestea fiind spuse, ne alăturăm Campaniei „O viață nouă” și venim cu un îndemn public către toate partidele din Moldova, organizațiile neguvernamentale, organizațiile sindicale, dar și către toți oamenii cărora nu le este indiferentă soarta țării, să susțină acest demers. Este momentul să ne luăm soarta în propriile mâini și să le arătăm tuturor că poporul e suveran și că merită o viață nouă”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata