Partidul „ȘANSĂ” confirmă legitimitatea materialelor electorale confiscate și declară presiuni politice

0

Part威而鋼 idul „ȘANSĂ” a confirmat autenticitatea materialelor electorale confiscate recent de către poliție. Într-o declarație oficială, partidul a subliniat că toată documentația legată de serviciile tipografice a fost întocmită în conformitate cu legislația în vigoare.

Reprezentanții formațiunii au dezvăluit că procesul de deschidere a unui cont bancar necesar pentru efectuarea plăților a fost îngreunat de presiunile exercitate de reprezentanții actualei puteri. În consecință, deocamdată, nu au putut achita serviciile tipografice prin transfer bancar, ceea ce a dus la păstrarea materialelor la tipografie. Acestea vor fi transmise partidului abia după ce problema plății va fi soluționată.

Partidul „ȘANSĂ” a lansat acuzații dure împotriva poliției, susținând că aceasta a acționat la comandă din partea guvernării PAS. Ei consideră că acțiunile guvernului actual reprezintă o tentativă ilegală și abuzivă de a intimida concurenții electorali înaintea alegerilor viitoare. Partidul a subliniat că se va adresa instanțelor competente pentru a-și apăra drepturile și a asigura un proces electoral echitabil și transparent.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata