Poporul nu mai înghite gogoașa celor din PAS. MAN-ul lui Ceban, tot mai sus în sondaje

0

Partidul Mișcarea Alternativa Națională a lui Ion Ceban, ar ocupa 6 mandate în Parlament dacă săptămâna viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare. Cel puțin asta denotă ultimul sondaj publicat de iData. Potrivit datelor, Ion Ceban și partidul său acaparează tot mai mult teren în zona din centru, mai ales în Chișinău.

De precizat că în baza ultimelor sondaje, activitatea lui Ion Ceban a fost catalogată ca fiind eficientă și transparentă la conducerea primăriei. În doar doi ani de mandat, Ion Ceban a reușit să implementeze mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea orașului, cum ar fi reabilitarea infrastructurii rutiere și a transportului public, modernizarea iluminatului stradal și a spațiilor verzi, sprijinirea mediului de afaceri și a sectorului social.

În al doilea rând, Ion Ceban a demonstrat că este un lider responsabil și deschis la dialog, care ține cont de nevoile și opiniile cetățenilor. Acesta a inițiat mai multe consultări publice pe diverse teme de interes pentru comunitate, cum ar fi bugetul participativ, strategia de dezvoltare urbană sau reglementarea parcărilor. De asemenea, Ion Ceban a fost prezent și activ pe rețelele de socializare, unde a comunicat direct cu oamenii și a răspuns la întrebările și sugestiile lor.

În al treilea rând, Ion Ceban a fost un factor de stabilitate și echilibru în contextul politic tensionat din țară. Acesta a colaborat constructiv cu toate forțele politice din Consiliul Municipal Chișinău și cu instituțiile centrale, fără a se lăsa influențat de interesele partinice sau personale. Ion Ceban a pus întotdeauna interesul public mai presus de orice altceva și a apărat autonomia și demnitatea Chișinăului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata