Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe sportivii care au obținut 21 de medalii la Campionatul European de Haltere pentru tineri

0

Șefa statului le-a adresat un mesaj de felicitare halterofililor moldoveni care au obținut 21 de medalii la Campionatul European de Haltere pentru tineri. Campionii moldoveni au luat 4 medalii de aur, 12 de argint și 5 de bronz.

„Îi felicit pe toți cei 32 de sportivi care au reprezentat țara noastră. Aduc felicitări călduroase Nicoletei Cojocaru, care a devenit campioană europeană la haltere la doar 13 ani, vicecampioanei Anastasia Cernopolc și vicecampionilor Alexandr B犀利士 aladji, Danu Secrieru, Dan Betca, Ion Badanev și Vadim Dănuță. Tinerilor sportivi le urez să ajungă pe podiumul olimpic”, a spus Președinta Maia Sandu.

Președinta i-a felicitat pe antrenorii și profesorii de la Liceul Republican cu Profil Sportiv și de la Liceul Internat Municipal cu Profil Sportiv. „Vă mulțumesc pentru talentele pe care le creșteți cu grijă. Republica Moldova găzduiește pentru prima dată un Campionat European la o probă olimpică de sport. Am demonstrat că suntem buni și în organizarea competițiilor internaționale la noi acasă. Avem potențial și fiecare reușită înregistrată ne ajută să demonstrăm că Moldova poate”, a conchis șefa statului. 

Sursa foto: Federația de Haltere din Moldova

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata