Președintele Parlamentului, Igor Grosu, invitat să efectueze o vizită oficială în Letonia

0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu noul ambasador al Republicii Letonia în țara noastră, Edgars Bondars. Șeful legislativului i-a urat succes diplomatului, care are o experiență de aproape 30 de ani în relații externe, și i-a mulțumit că a ales Republica M犀利士5mg oldova într-un moment important pentru țara noastră.

Oficialii au discutat despre relațiile de prietenie dintre cele două țări, agenda parlamentară și drumul european al Republicii Moldova. „Apreciez relațiile de bună prietenie dintre țările noastre, iar, în ultima perioadă, avem un dialog bilateral permanent pe linie parlamentară. Asistența letonă pentru implementarea condițiilor Comisiei Europene și alinierea la Acquis-ul comunitar este importantă pentru noi și mizăm pe sprijin în continuare în deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană”, a menționat Igor Grosu.

În cadrul întrevederii, Președintele Parlamentului a primit o invitație oficială din partea Președintei Seimei letone, Daiga Mierina, de a efectua o vizită oficială la Riga.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata