Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu

0

Un schimb de opinii despre situația la nivel regional și principalele provocări cu care se confruntă regiunea noastră a fost făcut în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Casa Regală a României este un susținător sincer și dezinteresat al dezvoltării Republicii Moldova. În context, șeful Cabinetului de miniștri, Dorin Recean, i-a mulțumit Principelui Radu pentru organizarea la Chișinău a Forumului economic „Investiții, Dezvoltare, Integrare Europeană”, la care au participat peste 200 de potențiali investitori din România și Polonia.

„Este un proiect economic menit să încurajeze întâlnirile directe dintre instituțiile și companiile moldovenești și posibilii investitori din România. Sper ca asemenea evenimente să impulsioneze investițiile Republica Moldova”, a spus șeful Executivului.

Premierul Dorin Recean a mai discutat cu Familia Regală despre acțiunile în susținerea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană precum şi dezvoltarea unor proiecte în domeniul educației, economiei, culturii și responsabilității sociale în Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata