Primăria Chișinău anunță sistări temporare de apă în data de 17 mai

0

Consumatorii din mai multe zone ale municipiului Chișinău vor rămâne fără apă la robinet miercuri, 17 mai, din cauza unor lucrări planificate la rețeaua de distribuție. Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, sistările vor afecta următoarele adrese: Melestiu, 24-26 inclusiv cu fracţii; Arborilor, 3/1; 9/2; 9/3; 19; 21.

Lucrările vor avea loc pe strada Arborilor, 21 și vor începe la ora 09:00, urmând să se finalizeze la ora 17:00. Primăria Chișinău își cere scuze față de consumatorii afectați și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru a relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp.

Primăria Chișinău recomandă consumatorilor să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei și să evite folosirea mașinilor de spălat sau a altor electrocasnice care necesită apă. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare, consumatorii pot suna la Dispeceratul central, la numerele de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata