Primăria Chișinău inaugurează Centrul Multifuncțional Sportiv la Liceul Mihai Viteazul

0

La Liceul ”Mihai Viteazul” din Chișinău a fost inaugurat astăzi Centrul multifuncțional sportiv. Complexul a fost creat în cadrul unui proiect de 8,8 milioane de lei realizat de Primăria Capitalei. Centru multifuncţional modern include sală de sport, camere pentru schimb, duşuri şi spaţii pentru păstrarea inventarului sportiv.

”Aici se vor putea antrena toţi elevii Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”, mai ales că instituţia educaţională are catedră de sport şi arte şi un asemenea spaţiu era necesar. Deja elevii liceului au înregistrat diferite performanţe în ţară şi peste hotare la sambo, judo sau fotbal”, a declarat, Ion Ceban, prezent la inaugurare.

Amintim că în anii 2020, 2021 și 2022, din bugetul municipal, în liceu au fost efectuate mai multe lucrări, printre care reparația acoperișului, betonarea pistelor de alergare de pe stadion, amenajarea terenului mic de fotbal și a terenului sportiv cu acoperire artificială.

În acest, Liceul „Mihai Viteazul” împlineşte 30 de ani de la înființare. Instituția este frecventată de peste 1900 de elevi, în 54 clase, fiind instruiți de 154 de cadre didactice.

Cu acest prilej, Primarul Capitalei, Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare către elevii şi colectivul didactic al instituţiei, urându-le succes şi noi realizări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata