Primăria Chișinău intensifică verificările pentru deszăpezirea adecvată a terenurilor private

0

Municipalitatea îndeamnă repetat gestionarii de imobile și agenții economici să-și deszăpezească teritoriile aflate în gestiune sau proprietate. Primăria Chișinău face apel către acești agenți să deszăpezească teritoriile pe care le dețin.

”Pentru lipsa de implicare în curățarea de zăpadă a teritoriilor unde își desfășoară activitatea, agenții economici/proprietari de imobile și gestionarii fondului locativ sunt pasibili de sancțiuni administrative. Astfel, reprezentanții preturilor vor verifica situația din sectoarele capitalei în vederea convingerii persoanelor juridice referitor la salubrizarea teritoriilor adiacente clădirilor”, se arată într-un comunicat al Primăriei Chișinău.

Pe această cale, autoritățile municipale îndeamnă cetățenii să dea dovadă de prudență pe trotuare, la traversarea străzilor, în condiții de zăpadă și polei.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata