Primăria Chișinău: Succes la Forumul de Business din Armenia

0

În cadrul şedinţei oparative a serviciilor Primăriei Chişinău, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, a făcut totalurile vizitei de lucru în Erevan, Armenia.
Acesta a menţionat că a avut foarte multe întrevederi productive de lucru şi a stabilit cu Primăria din Erevan o agendă de evenimente, care vor fi realizate de comun.

,,Tot în Armenia, la Forumul de Business, Primăria Chișinău a câștigat premiul mare pentru cea mai bună componentă digitală din cadrul Proiectului „Reabilitarea râului Bîc și protecție împotriva inundațiilor”, finanţat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.
La fel, Primăria Chişinău a fost premiată și cu o medalie de argint, la categoria reziliență climaterică, în cadrul competiției proiectelor BERD”, a menţionat Ion Ceban.

Primarul General a felicitat Chişinăul şi persoanele implicate nemijlocit în acest proces şi a spus că este pentru prima dată când Primăria Chișinău, Chișinăul, este apreciat la așa nivel.

,,Vom depune eforturi în continuare pentru a lucra la proiecte noi pentru Capitala noastră. Eu cred că este posibil de dezvoltat oraşul atunci când ai specialiști, când muncești mult și te dedici lucrului pe care îl faci în interesul oamenilor.
Astăzi Chișinăul are deschidere, a devenit cunoscut și oriunde mergem sau oricine vine la noi, văd schimbările și asta bucură. Oamenii au încredere că lucrurile merg într-o direcție corectă la Chișinău și eu sunt sigur că noi putem realiza mult mai multe prin muncă, prin încrederea oamenilor, prin unitate”, a mai adăugat edilul Capitalei.

Ion Ceban a mulţumit și partenerilor de dezvoltare, deoarece în ultimii ani s-a reuşit prin parteneriat, realizarea unor proiecte mari și frumoase pentru Capitală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata