Primarul Capitalei, Ion Ceban, acuză presa independentă de tăcere în scandalul licitației de la Aeroportul Internațional Chișinău

0

Așa-zisa presă independentă, afiliată guvernării PAS, a luat apă în gură în scandalul licitației de la Aeroportul Internațional Chișinău. Cazul companiei Lagardere, participantă la concurs, fie nu a fost relatat deloc de așa-zisele instituții mediatice libere, fie au reflectat superficial subiectul. Este reacția primarului Capitalei, Ion Ceban, care repetat condamnă atitudinea duplicitară a presei.

„„Pamperșii galbeni” ai guvernării au difuzat ceva despre declarațiile companiei Lagardere? Sigur că nu, nu au voie, așa cum am spus ieri! Au scris vreo investigație despre cine primul a făcut cunoștință și i-a entuziasmat pe cei de la Lagardere să vină și să investească în Aeroportul Chișinău? Au luat părerile celor de la guvernare, de la președinție despre acele declarații?”, se arată în mesajul lui Ion Ceban.

Edilul a reamintit și alte subiecte trecute sub tăcere de așa-zisele instituții mediatice independente.

„Sau nimeni nu vede nimic ca și în cazul licitațiilor anterioare, contracte la gaze și drumuri, păcură, energia electrică și multe altele. Iată despre astfel de întrebări sau răspunsuri la astfel întrebări „pamperșii galbeni” nu vor scrie! Mulțumim celor care mai au verticalitate și curajul să scrie! Apropo, nici ONG-urile „de curte” nu vor spune nimic!”, a mai adăugat primarul general al Capitalei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata